Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A Szózat ünnepe Nyomtatás E-mail
Írta: Kovács Emőke   
2017. december 20.
A Vörösmarty Színházban idén is megünnepelték második nemzeti énekünk megírásának évfordulóját. A 181 éve született Szózatot 245 székesfehérvári diák szavalta el a nagyszínpadon, az év utolsó bemutatója, az „Isten pénze” című musical bérletes közönsége előtt.
Tovább...
 
Fiatalokkal telt meg a Hiemer-ház bálterme Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. december 20.
Megtartotta Jótékonysági Estjét a Székesfehérvári Diáktanács a Hiemer-házban. A fiatalok kezdeményezése már hagyomány, amivel a Székesfehérvári Diákotthon lakóinak szeretnének örömet szerezni; erről szólt az összeállított táncos, verses, zenés ünnepi műsor is.
Tovább...
 
Google keresési trendek 2017 Nyomtatás E-mail
Írta: Szőke Eszter   
2017. december 20.
ImageMi érdekelte leginkább a magyarokat az idei évben?  - Black Friday, Euróvíziós Dalfesztivál és Fidget spinner a legkeresettebb kifejezések között • Melyik kulturális vagy sportesemény volt a legnépszerűbb keresőszó? • Milyen receptekre és mozifilmekre kerestek rá a leggyakrabban? • Mely tévéműsorok után érdeklődtek leginkább?
Tovább...
 
Zárul a Fehérvári Advent Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. december 20.
ImageZárulnak a hétvégén a város lakosságának szervezett közösségi ünnepi programok Székesfehérvár Belvárosában. A Püspöki Palota adventi udvarában pénteken 16.00 órakor, a Városház téri adventi színpadnál szombaton 18.00 órakor tartják az utolsó gyertyagyújtást. A Fehérvári Advent szeretettel vár minden kedves érdeklődőt!
Tovább...
 
Két új gázkazán került a Bakony utcába Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. december 20.
ImageTovább bővült a Bakony utcai fűtőerőmű kapacitása, két új gázkazán került az erőműbe. Az egyenként 20 MW-os kondenzációs kazánokkal már 78 MW beépített hőteljesítménnyel rendelkezik a fűtőerőmű. Így Székesfehérvár éves távhőrendszeréhez és melegvíz felhasználásához szükséges hőmennyiségének közel 85 százalékát már a Bakony utcában termelik, tovább csökkentve a Király sori hőtermelést és ezzel együtt a belvárosi terület környezetterhelését is.
Tovább...
 
New York a legkeresettebb külföldi úti cél karácsonykor Nyomtatás E-mail
Írta: Bőhm Kornél   
2017. december 19.
Összesítette az elmúlt fél év saját weboldalán történt kereséseit és foglalásait a Beontrips online utazási iroda. Az idén indult hazai startup mintegy 200.000 böngészés adatait elemezte ki a magyarok utazással kapcsolatos „bakancslistájával” kapcsolatban.
Tovább...
 
Szép Tündérország támad föl szívemben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. december 19.
„Szép Tündérország támad föl szívemben” – ezzel a verssorral kezdődött a fiatalok adventi gálaműsora a Városházán. A Vershúron rendezvényen a Fehérvári Versünnep döntősei, a 21 gramm zenekar és a Misztrál Együttes lépett föl a Díszteremben, a várakozás időszakának irodalmi gondolataival, zenéjével.
Tovább...
 
Megújult a Horvát István lakónegyed teljes út- és járdahálózata Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. december 19.
Bejárás keretében tekintették meg a Horvát István lakónegyed felújított út- és járdahálózatát. A csaknem 157 milliós beruházás – melynek keretében bővítették a csapadékvíz-elvezető hálózatot is – három hónap alatt készült el.
Tovább...
 
Hogyan tartsuk sokáig életben a karácsonyfát? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 19.
ImageA karácsony egyik központi eleme a fenyőfa, amely feldíszítve, tökéletes harmóniát árasztva ékesíti a lakásokat, s teszi meghittebbé az ünnepi készülődést, az ajándékozást, a családi/baráti látogatásokat. Mindenki szeretné minél tovább megőrizni a szenteste hangulatát, s marasztalni a pillanatot, amely a szeretet varázslatos erejét hirdeti. Ezért (is) lényeges kérdés a karácsonyfa élettartamának növelése …
Tovább...
 
Adományosztás civil összefogással Nyomtatás E-mail
Írta: SZÉNA   
2017. december 19.
Image2017-ben 305 alkalommal vettek át és mentettek meg élelmiszert – a SZÉNA Egyesület koordinálásával - fehérvári civil szervezetek a Palotai úti Tesco Áruházból. Összesen 17.600 kg zöldséget és 9053 kg pékárut és 614 kg húsételt mentettek meg így a megsemmisítéstől, melyet rászoruló családok számára osztották ki.
Tovább...
 
Így kovácsolhatsz előnyt a gyakori munkahelyváltásból Nyomtatás E-mail
Írta: Zsigmond Zsófia   
2017. december 19.
ImageNéhány évtizeddel korábban teljesen megszokott volt, ha valaki az első munkahelyéről ment nyugdíjba, ez azonban mára szinte ritkaságszámba megy, sőt az is, ha akár csak tíz évnél többet egy helyen töltünk. Ma már egyre gyakoribb a job hopping, vagyis az 1-2 évenkénti munkahely- vagy akár szektorváltás is. Bár a munkáltatók nem rajonganak a job hopperekért, a Perfekt Zrt. szakértője szerint munkavállalóként, tudatosan felépített stratégiával könnyen előnyt kovácsolhatunk belőle.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11188 - 11198 / 20470